Det var godt å være ferdig hos tannlegen, så nå kan vi bare gå rundt å smile. Vi er veldig fornøyd med behandlingen og imøtekommenheten. Og det faktum at man i Spania kan gå til en tannlege som snakker norsk gjør at man føler seg så mye tryggere som kunde. Så etter vår mening en meget dyktig og særdeles kundevennlig tannlege. Vi er svært fornøyde og vil derfor gjerne anbefale Clinica Dental Costa del Sol på det varmeste.P.S. Det koster jo alltid å gå til tannlegen, men når man slipper unna med en tredjedel av hva det koster i Norge er det jo riktig behagelig.
Beste hilsen Karen Margrete og Helge

Det var med en stor porsjon skepsis at vi besøkte Clinica Dental Costa del Sol i Fuengirola. Skepsis basert på en generell tannlegeskrekk og den kjensgjerning at vi var i et fremmed land. Men skikkelig tannverk kan alltid overvinne skrekken av et tannlegebesøk. Overraskelsen var derfor stor da vi ble mottatt på klingende norsk, bare det hjalp litt mot smertene. Vi ble tatt vel vare på, det ble tatt bilder av tannen med et resultat like raskt som om bilde ble tatt med mobiltelefonen. Vel først måtte betennelsen knekkes, slik at vi måtte komme igjen noe dager senere. Deretter ble tannen behandlet slik at den igjen kunne taes i bruk. Det merkligste var at det nesten ikke gjorde vondt. Og det hyggeligste var at det heller ikke gjorde mye vondt for lommeboka. Så vi vet hvor vi skal gå til tannlegen neste gang, skulle vi være på disse kanter. Mange takk.
Beste hilsen Christian

Vegard B fra Norge fikk anbefalt tannlegen fra vår eiendomsmeglerkontakt. Etter et besøk og en tannfyling, ønsket han en pris på et nødvendig men noe større arbeid. Prisoverslag ca 1350 euro(ca 11200 NOK) Men før han takket ja, tok han kontakt med tannlege hjemme hvor han fikk et prisoverslag på 23 - 25 000 kroner. Da var ikke valget vanskelig. Med en norsktalende tannlege i Spania, og med en kvalitet på arbeidet som var minst like bra som hjemme, ble det Spania som vant. Og litt penger var det jo også å spare. En dagstemperatur på + 20C var også ikke å forakte når det samtidig var -20C hjemme.

RING OG BESTILL TIME I DAG - DU HAR INGEN TID Å MISTE, HELLER IKKE TENNER

Anbefalinger fra Pasienter.